Staffelier i kunsthimlen

På vej hjem i dag, tog jeg forbi min yndlings kunst-artikel-pusher i hjertet af København. Jeg elsker at skulle ind i bygningen, op af den smukke trappe, op til 1. hvor turister, gademusikanter og shoppeglade 14 årige pludselig føles langt væk. Det er en lille kunsthimmel, og hvis man kan løsrive sig fra det orgasmiske farvevirvar og bevæge sig op på 2. sal, finder man hvad mit hjerte har brændt sig varm på i øjeblikket. De smukkeste, lækre og fine staffelier, der har en varm og beroligende duft af træ. Jeg troede ikke at jeg var sådan en der gerne ville have et dyrt staffeli, men jeg tog fejl.

Indtil videre har jeg dog afholdt mig fra at bruge en mindre formue på et staffeli, og tog hjem med lidt hvid maling, posca-tuscher og et medlemskort. 🌿

 

 

Du kan også læse...